Heja Frankrike!

Vet inte om ni sitter hemma och kollar på Eurovision Songcontest finalen MEN OM ni gör det måste ni hålla med om att kvällen redan fått sin topp med Frankrikes fantastiska bidrag.
Den rumpdansen som Jessey Matados med crew bjöd på gick inte av för hackor. Randiga tröjor hade de hela högen också.
Heja Le France!

...och ja, jag tycker att han är lite snygg också. Lite!


Trubbel i paradiset

Jag kollade precis på "Trubbel i paradiset" och jag kan inte bestämma mig om jag ska såga den vid fotknölarna eller inte. Den var liksom....konstig.
Den var inte speciellt bra men inte jätte kass heller. Visst var den rolig på ställen, men ändå både seg och överspelad. Vår "svenska" stolthet Malin Åkerman är verkligen inte speciellt bra och resten av skådisarna är inte direkt något att hänga i julgranen.
Men frågan är hur man gör en roll som huvudrollerna i filmen bra egentligen?
Jag tror att anledningen till att jag trots allt ställer mig så skeptisk till filmen är att all löser sig på slutet. Paret som tänker skiljas för att de inte kan få barn och allt är skit blir liksom helt nykära. Den frånskildasnubbens fru kommer tillbaka och ja...det löser sig för alla.

Det är klart att filmer ska få ha lyckliga slut men i den här filmen blir det näst intill krystat.
Nej. Inte så bra nu när jag tänker efter. Jag fick nästan lite ångest.
Slutligen måste jag påpeka att det här var en sån film där man verkligen ser hur utseendepressen i Hollywood går isär mellan män och kvinnor. Oj,oj,oj. Männen får ha lite manboobs, hängmage och raggarsträng medans brudarna, som spelar typ 40 åriga mammor har kroppar som verkar ha legat i formalin sedan 80-talet.
Eller som en av de manliga huvudrollsinnehavarna som är kraftigt överviktig, jätte bra att de faktiskt använder även stora skådisar utan att det går ut på att driva med övervikten var tredje minut, MEN det skulle aldrig, aldrig, aldrig göras en film där en stor kvinna skulle få ha en huvudroll som inte hade något med vikten att göra.
Speciellt inte om han i den här filmen, som är ihop med en 20 årig babe.
Nu viker jag in hovarna, målade med mitt nya turkosa nagelack som inte alls blev så snyggt som jag trodde.
Natti!

                      

Melodifiasko, och det är inte mitt fel...

Nu har alla schlagernationalister fått en smäll på fingrarna som dom (ni?) sent ska glömma.
Men som jag sagt; om man röstar fram en sockersöt, skönsjungande, 18-åring med converse och prinsessklänning så ska man inte förvänta sig att vinna.
Charlotte tog inte hen segern med Hero liksom, vad trodde ni egentligen när ni röstade på Anna?
Annas låt är bra och hon är jätte begåvad och duktig MEN det går inte hem i Eurovision.
Sluta skyll på att resten av Europa har dålig smak, det är inte vår med Europeer som är  problemet det är schlagern som fösvann.
Halva grejer med Eurovision och Melodifestivalen också i och för sig, är just det över dimensionerande. Det ska inte vara stilrent, det ska inte vara klass, det ska inte vara finstämt. Det ska vara bombastiskt (gärna eld och glitterfontäner), det ska vara fartfyllt (minst fyra töntiga, likadana dansare ska skutta runt i någon symmetrisk formation i bakgrunden) och det ska vara klatchigt.
Kolla bara på de senaste vinnarna:

2004 vann Ruslana med sin pälsoutfit och galna etnodans. Det var maffigt med oljefatstrummor och kläder som såg ut som något från grottbjörnensfolk. Det var tacky och det gick hem!

2005 tog Elena Paparizou hem segern med sina dansare som bildade fiolformationer med långa tygstycken. Låten var flåsig och käck. Rutten, men det funkade.

2006 chockade Lordi Europa med Hardrock Halleluja. Vad kan jag säga mer än Freakshow. Freakshow när den är som värst. Vi älskade det.
 
2007 tog Serbien hem segern med sitt pro-gay nummer. ESC+gaypublik=sant och en skitlåt vann. Men uppenbarligen funkar politiken så bra att en ballad kan vinna. Molitvaaaaaaaaaaaaaaaa......

2008 var det dags för Ryssland att ta hem segarn. Dima Bilan sjöng som Enrique Englesias (ingen komplimang från min sida) och förutom hans stjärnstatus som en av Rysslands starkas lysande stjärnor på pophimlen (eh, där fick jag till en klyschig formulering som jag är stolt över) så släpade han upp världens bästa konståkarkille på scenen som fick åka runt lite på en 1x1 m is platta. Publikfrieri är uppenbarligen ett framgångskoncept.

Förra året var det lilla, äckliga, irriterande Alexander Ryback som tog hem segern. Brudarna föll som käglor och resten älskade hans fiol och kosackdans. Snygg(?)kille, fioler och hysteriskt dansnummer....
Ja, det funka.

Så, hur tänkte ni alla som röstde på Anna? HUR tänkte ni?
Jag blir så trött. Vinnarskalle? Någon?
Men det är bara att "keep on walking" (nu skrattar jag för mig själv) nu har jag en idé till nästa år; vi tar Joel Kinnaman, klär upp honom i något uppseendeväckande, typ glitter, sedan får han knyta Pride-flaggan om axlarna och greppa en fiol. Med honom skickar vi ett helt danskompani, en jävla massa pyroteknik och en låt som efter en vecka på radion får en att vilja köra in en skruvmejsel i örat.
DÄR har ni en seger.  Inte förr, inte senare. 2011 händer det.


Väggtext

Vad är grejen med text på väggen?
Varför skulle man vilja ha "Carpe Diem", "Dream" eller "Sweet home" med snirkligabokstäver uppspikade på sovrumsväggen? För det är populärt har jag förstått, gå in i vilken inredningsbutik som helst, spana in i varenda fönster du får chans att spana in i och du skall finna...
Egentligen kanske det är lite att reta sig på, men jag föra det.
För det första är det fult och för det andra är det klyshigt.
En såndär text där det strå "Dream" exempelvis. Då måste jag ju verkligen leva drömmen (villa, volvo, vovve?) för att det inte ska bli löjligt. Eller som en jävla töntig som jag hittade "Our home". En sån ska jag skaffa. Ha,ha.

Jag funderade på att köpa bokstäver och skriva BITTERFITTA på väggen i min nya lägenhet. Men så ångrade jag mig, text som text.
Text på väggen borde stå högt på alla ute listor i hela världen.

                          

Taxiförlossning? Ring mig!

Kom just hem igen efter middag i Gamlestan. En riktigt het dejt. Riktigt sexigt. Eller. Nej.
Bara lite sedvanlig currygryta på tu man hand med miss BFF. Sedan välte hennes kille ut currygrytan på golvet och det såg ut som kräks. Vi roade oss med att fota mig när jag låg på golvet med en ölburk brevid "spyan". Vi tog även ett par kort när jag hulkade på huk.
Har jag nämt att jag är lättroad?

Dessutom passade jag på att läsa i en bok som hon har hemma som heter "Visa mig hur?" där alla tips mellan himmel och jrod står. Numera vet jag exempelvis hur man förlöser någon i en taxi, vart i rummet jag helst ska placera en fontän i enlighet med fenh shui samt hur man flörtar med kroppsspråk (framåt lutad med handflatorna uppåt tydligen).
Nu ska jag duscha, städa undan bland flyttkartongerna i mitt sovrum samt läsa tre dommar på exakt 61 minuter.
Det stod INTE i boken men jag tror ändå att det kommer gå som en dans.
58 minuter kvar. I better run.
                                                                                                  


Nikotintintin

Omhändertagande enligt LVU får göras antingen på grunden miljö (2§) eller beteende (3§).
Som beteende räknas missbruk av alkohol, narkotika, flyktigasubstander och doping. I läroboken som jag har som komplement till lagboken står det att alla beroende framkallande medel som brukas i unga år ska räknas som missbruk. Dock ej nikotin (!).
Jag vet att det är allvarliga saker och jag vet att det kanske inte är riktigt rätt att driva med det här men herregud. Vem, VEM, trodde på allvar att man skulle klassa rökning och snusning som belägg för omhändertagande enligt LVM?
Då ska man ju inte ens läsa lagboken för då är man för dum för att fungera.
Ska man typ gå runt på torget och utreda alla 14-åringar som står och tjuvräker bakom konsum, just på den grunden ATT de tjuvröker?

Det är skönt att man kan få skratta lite mitt i allt elände. Och med elände vet jag inte om jag menar alla RÅ exempel i boken eller att jag måste plugga.
Fast jag får väll säga det första, annars vore jag väll inte riktigt PK och ni vet väll alla att är det någon som är PK i alla avseenden, jämt så är det jag ;)

                        


LVM-dröm

Inatt var första gången på länge som jag vaknade kallsvettig och darrig mitt i en mardröm. Sådär riktigt filmiskt.
Jag hade en sån frukstansvärd mardröm, men eftersom det var så verklighetsbaserad (om en dröm kan vara det?) vill jag inte skriva mer precis om den för att inte lämna ut någon. Nog var det också därför som den var så jävla hemsk!
 Det var iallafall en person som tog en överdos och vi hittade personen på en toa och jag fick total panik och skulle ringa 112 men ingen av de 3 telefonerna i huset fungerade och jag blev bara mer och mer panikslagen. Sedan var det massa om och men och personer runt omkring.
När jag var som mest i panik vaknade jag.

Ända tills nu var jag övertygad om att personen i fråga faktiskt hade dött, så jag var tvungen att kolla upp det.
Inget dödsfall. Skönt.
Jag har en tendens att få för mig att jag drömmer sanndrömmar.
Det värsta är väll att jag drömde den hemska drömmen bara för att jag pluggade Lagen Om Vård av Missbrukare i vissa fall igår kväll. Känns ju bra. Nu får jag mardrömmar av att läsa om lagarna, frågan är hur det ska gå när jag är socionom och måste tillämpa dom?
ehhh...nu ska jag försöka återhämta mig från nattens mardrömmar med lite plugg.

                                             


Statusuppdateringarna från helvetet

                       status

Tidigare har jag förhållit mig
relativt passiv gällande statusuppdateringar på facebook. Alltså uppdaterat har jag gjort, så till den milda grad att folk börjat fråga om jag inte har något liv. Nej, det har jag inte. Jag är singel, bor hemma hos mina föräldrar och har i princip inga pengar. Varför frågar ni ens?
Åter till föremålet för detta sena bryderi.
Statusuppdateringar. Kan vara jätte kul. Är jätte kul. MEN inte när det handlar om

1. Mat. Jag och de flesta andra skiter fullständigt i huruvida du äter spagetti, ris eller kyckling till middag. Speciellt mycket skiter vi i om du äter pizza och måste poängtera att du "unnar dig just idag". Vad vill du med det? Visa att du har karaktär?

2. Din pojkvän. Nästa gång jag läser ett förbannat "Jag har världensbästa pojkvän" på statusen så skriker jag rätt ut. Det värsta är att det hela verkar ha utvecklats till något slags mästerskap i pojkvänsskryt då alla som skriver att de är ihop med en riktigt klippa ska skriva varför. Typ "jag har världens bästa kille som har hämtat mig på jobbet". Eh. Men det är klart, han måste ju leverera för att hamna på statusen.
Om jag blir ihop med en kille ska jag skriva: jag har världens bästa pojkvän som ligger som en gud. DET vill man läsa. DET är något att skryta om.

3. Träning. Powerwalks, spinning, aerobic, whatever. Det har aldrig varit och kommer aldrig bli intressant för någon. Fatta.

4. Kombon pojkvänner och mat. Jag har redan behandlat detta. MEN det är är nog det värsta av sitt slag. "Lagar oxfilé till älskningen". Men grattis! Verkligen! Nej, fan. Det är nästan lika överjävligt som folk som alltid ska berätta om vilken form deras mage är idag.

Och slutligen. Slutligen, sluta skriv "godnatt-statusar". Jag orkar inte ens förklara varför. Bara sluta.
Ska du skriva något, passa på att vara lite fyndig, lite kul eller åtminstonde något mer än tråk-informativ.
Avslutningsvis; jag är en bitterfitta, bara att gilla läget.


Mota bort friare

Intutionen är att jag ska repetera lagar och göra lagövningar. Fast istället kommer jag på massor med "viktiga" saker som jag bara måste ta tag i.
Typ kolla möbler på blocket och skriva in kungabröllopet i min almanacka.  Sånt viktigt har jag gjort i två timmar nu.
Jag börjar verkligen spåra ut. Som en blixt kastas jag mellan total impulsivitet och extrem handlingsförlamning.
Perfekt när man har tenta om 11 dagar och innan dess ska hinna flytta.

Åh, nu längtar jag efter att få flytta. Att få bara ifred. Att få stöka ner, göra diskberg, laga mat, spela högmusik, ligga i soffan en hel Söndag eller bara få hänga med mig själv.
Ärligt talat, jag tror aldrig jag kommer kunna bli sambo. Ärligt talat är väll kanske inte mitt största problem att mota bort friare heller. Eh, nej. Verkligen inte.

Och så googlade jag på "sambo" för att hitta en passande bild och vad hittade jag?
*konstpaus*
Det.....töntigaste, löjligaste, larvigaste jag någonsin sett. Om jag skulle komma med en sådan här på mig någongång i framtiden, snälla, gör slut på eländet och skjut mig direkt.
Jag kan inte förkalra min avsky mot dessa ringar som liksom skriker: "kolla på oss vi är så lyckliga, vi är på ikea varje Lördag från öppning till stägning för vi är så tangled up in our samboskap att vi inte ens ligger längre utan bara handlar köksmöbler och planerar parmiddagar".
När jag tänkter efter så nej, jag är inte bitter, jag är hellre utan.

                                               


Inget ligg och man klarar tentan

Min kompis sa att avhållsamhet från sexuellarelationer och handlingar påverkar tentaresultatet positivt.
Då vet jag för det första varför det gick så bra på förra tentan och jag kan dessutom vara lugn inför tentan om två veckor. Det är ju skönt att man får någonting tillbaka för att man lever i celibat.
Annars så börjar väll bitterheten över att vara singel komma tillbaka lite sådär smått.
Ni vet nu när alla planerar myshelger på landet, spanienresor och lite picknickande i allmänhet.
Men vad är en picknick med någon man älskar gentemot två varmamackor med skinka och lök (!) på tu man hand med sig själv en solig måndag?

Världens äckligaste film

Jag har en förkärlek till det där som Mia och Klara i ett Roll On program kallade för okynnessurfa.
Där fanns en punkt på deras lista då man surfar in på de stoan kvällstidningarnas hemsidor utan egentligt behov av att läsa nyheter utan snarare i brist på annat.
Det var vad jag just gjorde och det var vad som fick mig att fundera på hur det egentligen är ställt med mänskligheten.

Aftonbladetshemsida blev min destination.
Förutom alla konstiga rubriker som "Vi gillar kiss-sex" och "Jag sprang mig ur depressionen" som gör något torftigt försök att förenkla våra i-landsproblem och återigen få alla jävla hälsocoacher att göra extra höga benlyft och basunera ut att källan till god hälsa är god motion, samtidigt som sexologerna återigen talar om för oss att allt sex är ok så länge ingen mår dåligt av det (eh, tack, då vet jag att om det gör ont ska jag säga nej?), SÅ fastnade jag för listan på veckan tre mest sedda webb teve klipp.

Mest sedda klipp på aftonbladet, som följer:

På tredje plats kom "pojkens röst får lady Gaga att häpna". Jaha, tänker jag. För det första är jag trött på Lady Gaga hypen, så jävla trött. En avmagrad brud i konstiga kläder. Det känns gjort, det känns väldigt Madonna 20 år sedan. Grattis. Sedan skulle jag inte heller påstå att denna kvinna egentligen är någon vokalist av världsklass så vem är hon att tala? Men det råder det säkert delade meningar om och vem är jag att tala?
Detta är väll ändå den mildaste videon på topplistan.

På andra plats kommer "Kanibalerna vänder hans penis - ut och in". Som om det inte är äckligt nog med kanibalen ska självklart snoppen vara med och som grädde på moset, i äkta kvällstidnings stil: UT OCH IN. Vem i helvete vill se något sådant? OCH kanibalen? Har vi inte för längesedan enats om att kanibalen antingen inte finns eller är en inkorrekt benämning för någon typ av urbefolkning?

På första plats kommer det värsta. Såklart.
"Världens äckligaste film - se och avgör själv".  Nej tack och just därför!
För andra gången på kort text ställer jag mig frågan: Vem vill se det? Vem sitter och klickar på skiten och tittar på det?
I mina ögon finns det vara två möjliga klientel för dessa videor, iallafall äckel videorna:
1. högstadiekillar som ägnar rasterna åt att kolla på äckliga saker tillsammans, som när jag gick i skolan och en blandning av porr och hemsidor med bilder på lemlästade kroppar kablades ut mellan lunchen och gympan. Detta tidlösa, men ack så påtagliga klientel tror jag har ett finger med i spelet.
2. högstadiekillar som växt upp och nu jobbar på något kontor där machokulturen frodas och spenderar timmar på att skicka sånt här sinsemellan.

Hu. Jag undrar vart världen är påväg när jag tycker mig ha rätt att dömma folk som gillar äckliga filmer och kaniballemmar. Men, som sagt, vem är jag att dömma?

Gråtfest

Avslutningen på denna mycket konstiga pingsthelg blev en 45 minuters gråtfest i biomörkret. Jag har oficiellt gråtit och snorat i kör med resterande tio biobesökare denna Söndag framför sista halvan av The Last Song starring Miley Cyrus.
Did'nt se that coming!
Inte bara fick filmen mig att kippa efter andan mellan gråtattacker och förkylningssnor utan dessutom känner jag sedemera en fruktansvärt stark längtar efter att vara femtonår, långhårig, gullig och förälskad, som ute på landet vid havet, räddar sköldpaddor och är cool i Converse.
Jag har converse men jag är varken 15, cool eller kär. Jag är bitter. I converse. Räddar sköldpaddor gör jag inte heller. Fan.
Ibland tvivlar jag på mina livsval.

                            


Anna, Agnes och tomtarna på loftet

Jag kollade precis på reprisen av Anna Ankas assistent, trots att jag redan visste vem som skulle vinna.
För det första så kan jag inte förstå varför man vill vara Annas assistent. Tänkt att bli uppringd av Svergies mest räliga Helsinborgare när som helst på dygnet för att tacksamt gå ut med hunden eller laga till en härlig
broskmåltid till Anna själv eller hennes osnutna ungar.
Men till det väsentliga; allvarligt talat, är inte Simon och Anna lika som två små syrliga blåbär?
Skrämmande.

Något annat som är skrämmande är en annan gamal Hollywood fru.
 Agnes-Nicole Winther, vad gör du? Varför la du inte ner det där med att lyckas i showbiz redan när "The gold and the beautiful" floppade?
Nej, nu ska det göras musik också, hur var det hon beskrev det med egna ord? Jo; "lite pop och hiphop, så det är modernt". Lyssna själv och bedöm.

Är det människor som är tappade bakom en liten vagn som blir rika just därför eller flyttar tomtarna in på loftet samma dag som man får sin första miljon?
Vem vet? Allt jag vet är att tjänsten som Annas assistent är ledig eftersom Simon sa upp sig nyligen (jag är inte förvånad) och att Agnes-Nicole aldrig kommer att få varese någon Oscar eller någon music award.
Nu ska jag återhämta mig efter en dag på jobbet och sedan blir det Miley Cirus rulle på bio med Beccis.

BTW, gå in på min favvoblogg intresseklubben och rösta på mig som veckans blogg.
Läs bloggen också, den är bäst.

                 

Drömjobb

, här sitter en annan i rosa Hello Kitty pyjamas och försöker tvinga sig själv till att ta tag i juridiken. Jag har verkligen ingen lust eller ork att plugga nu när det är varmt och sommaren i princip står och bultar på dörren så rutorna skallrar. Jag vill bara ta promenader, dricka öl på uteserveringar och vara barfota.
Sovit dåligt har jag gjort också. Inte bara pga av förkylningen utan också eftersom jag drömt så kopiöst. Som vanligt gjorde mitt ex ett guestapperence i min dröm men förutom det så har jag konstant drömt om att jag gjort arbetsuppgifter på nya jobbet.
Första kvällen igår och det var väll svårt för min övertrötta hjärna att sluta processa alla ny info när jag väl vek in hovarna.
Men, jag tror jag kommer att trivas bra på jobbet. Det tror jag.

Jag har ju haft sånt flyt den senaste tiden med tanke på att jag som en blixt från en klar himmel fick lägenhet och jobb när jag stod helt utan, så därför föreslog min väninna att jag skulle köpa en trisslott.
Frågan är bara; är det att leka med ödet?
Om det nu finns en övremakt, kommer han/hon/den/det i så fall tycka att jag blivit lättjefull och ta ifrån mig allt?
Se till att jag får sparken, blir vräkt och gärna att jag bränner av mig allt håret eller nåt?

               


Faster Agatha och självgodheten

Det har inte blivit så mycket skrivande här på senaste tiden men för en gång skull har jag INTE haft tid till så mycket annat än att göra det nödvändigaste. Dvs. inga tevekvällar, inga långdragna dator sessions och inga spårvagnsfunderingar som måste skrivas ner.

Mitt ego har dessutom skjutit i höjden eftersom jag eftersom jag äntligen fått jobb och lägenhet, detta efter att för tre veckor sedan stått helt utan.
När jag väl insåg hur självgod jag blivit var det försent, jag hade redan gapat "Suck it loosers" och gjort dubbel-fuck you åt mina vänner. Allt för att jag vann i barnspelet "Faster Agatas testamente" på spelkvällen.

                            


Samlarfolket

                                                    

Nu har jag kommit på
ett svar till frågan som givit upphov till veckans största huvudbry: varför jag har så fruktansvärt mycket saker, något jag insett nu när jag håller på att flytta.
Det är mina hobbies som gör det.

Teatern tar plats i alla papper. Manus, deltagarlistor, andra listor, teaterböcker och en hel del kvarlämnade teaterutstyrslar är inte att leka med. Dessutom tänker jag alltid att jag ska spara fula och roliga grejer för att det kan komma till användning.
Ritandet och målandet säger sig ju självt. Papper, pennor, färg, kritor, sudd och en halv miljon teckningar tar plats. Np shit.
Men pysslet är nog värst. En hel vektygslåga med pärlor för det första. Sedan alla papper, pappersbitar, lim, tejp, klistermärken och bra att ha för framtida verk liksom. Just bra att ha grejerna är väldigt irriterande för tillfället. I varenda liten låda jag öppnar finns det småsaker jag sparat inför den dagen så jag känner att "Åh, en rosa tygblomma skulle jag behöva just idag".
Matlagninen och bakningen å sin sida resulterar för det första i ett antal kok- och bakböcker samt ett överfullt kök och skafferi.
Min fallenhet för kläder, skor, smycker och väskor gör inte min sak-situation bättre.

Detta är inget jag kan rå över. Så är det bara. Frågan är vilka hobbies som inte skulle ta plats i ett hem. Kanske träning? Ett par uppsättningar träningskläder är lättare att förvara och packa? Eller?
Kanske vore det bästa att inte ha några hobbies alls? Eller inte.
När mamma nästa gång påpekar att jag har för mycket lådor med grejer ska jag säga att det är hennes fel som har främjat mina intressen för kreativskapande, intressen som i slutändan ger upphov till alla dessa prylar.

Fast å andra sidan, när allt kommer omkring är väll kanske det det handlar om egentligen att jag är en sparare och samlare. Jag är som ett mumintroll. Eller Stinky eller Ynk eller vem det nu är som sparar på allt.
Jag är dock rädd att det här kommer att få konsekvensen att jag ger upp och dumpar alla mina tillhörigheter någonstans för att slippa plocka med dom, för är det något jag inte gillar, och som försvårar för mig förtillfället, så är det att sortera, kategorisera, organisera och städa. Fy fan.

Sundae

Jag missade det ökända fjortisfylleslaget på valborg. Först var jag och fikade, sedan på cortegen i ösregn bland barnfamiljerna sedan åkte vi hem och åt middag för att återvända till de mer statsliknadne breggraderna runt midnatt och då hamnad vi på ett väldigt folktomt BLVD, men fjortisarna såg jag inte röken av.
För första gången på länge hade jag riktigt kul ute, vi drack drinkar (vilket innebär att jag brända VÄLDIGT mycket pengar) och dansade oss svettiga till klockan 04 då dom tände lamporna och stängde av musiken. Carro försökte tvinga dom att hålla öppet längre men dom vägrade.
Vid halv sex var vi hemma hos henne och var allmänt hysteriska till klockan sju då vi somnade som små barn. Igår vägrade jag åka hem, dagen efter valborg är ingen trevig dag att åka kollektivt då det procentuell är störst risk att hamna på en vagn där åtminstonde en fyllekaja spytt ner sätet.
Så jag stannade tills idag, käkade chips och glass samt konsumerade för mycket teve.
Nu har jag varit hemma ett par timmar och packat ner hela badrumet och alla mina kuddar och filtar. Dock är flyttlådorna slut. HUR mycket grejer har jag egentligen?
Suck.
Jag orkar inte vara rolig idag. Nu ska jag se Desperat Houseviwes reprisen.
                                                     

RSS 2.0