Veckans Babe

                                          

Från och med nu ska jag varje vecka gå i Evas brorsas fotspår och köra veckans babe. Om någon som inte är känd av någon outgrundlig anledning vill bli veckan babe går det bra, bara du gör en sak: put a ring on it!
Du friar, jag klistrar in dig.

Denna regniga fredag då jag för det första vart ute och åkt moppe i regnet och för det andra snart ska gå till jobbet, så gottar jag mig lite, eller mycket, i Travie McCoys underbara leende samtidigt som jag lyssnar på hans låt "Millionaire" på repeat. Fantastisk låt!
Anledningen till att Travie är värd en plats som veckans babe är för att jag är helt förlorad i den här mannen och har varit det ett bra tag (ungefär sedan GymClass Heroes släppte sin första låt).
Jag fattar inte varför Kate Perry bytte ut honom mot Russel Brand.
Fast det blir iofs mer till mig.

                                                

Torktumlare

Det känns som om jag spenderat den senaste månaden i en torktumlaren men har nu äntligen kommit ut. Omskakad men glad och med armar och ben i behåll.
Äntligen är tentan avklarad och jag har börjat jobba. Sen ska man inte ropa hej fören man är över ån och jag är rädd att det kommer bli ett rätt orentligt underkänt på tentan...MEN det blir lite fri tid innan omtentan iallafall.
 Bara hästjobbet med tapetsering och flytt också...Fast det kommer bli bra och fint. Det kommer det.
Så nu är väll det enda jag möjligen kan klaga på regnet.
Men vem kan klaga på det när Frieda kommer hem ikväll?

                                       

Heta brudar och sköna rytmer


http://www.myspace.com/masterkatten

http://www.myspace.com/theserengeti
http://www.myspace.com/systersol1
http://www.myspace.com/etziah

2009-07-11 - CLEO & SYSTER SOL från Rookie / Hultsfredsfestivalen

Klicka in på dom och lyssna om ni vill höra riktigt skön musik...

My handyman and the bikini-ågren

Tystnaden som uppstår när min ursexiga bovärd sträcker sig upp för att känna om det är smuts i skåpet och tröjan åker upp tillräckligt mycket för att hans sexpack ska uppenbara sig framför mig. . . 
Jag skojar inte, jag var tvungen att kolla bort för att inte avslöja mitt fånleende.
Fy fan vad han är het. Jag kommer börja göra sönder saker och ringa honom. Nu är det sagt. Avhållsamheten är inte bra för mig tror jag. Nu är det också sagt.

I övrigt finns mycket att önska. T.ex. att sommaren inte skulle kommit innan jag hann komma i bikiniform. Nu stod jag där och provade bikinisar som Sunes mamma i Sunes sommar med glädje skulle klätt på sig.
Tantbikinis, OCH inte på det där trendiga tant sättet utan på det där vad-ser-jag-minst-blek-fet-i sättet. Fy fan.
Speciellt eftersom att jag har ett jobb då jag kommer få bara ungefär varje dag hela sommaren. Man kanske skulle sluta äta. Eller göra som min bovärd, springa upp för trapporna med verktyg i händerna.

                                      

Money must be funny

Jag vill vara rik! Nu är det sagt. Jag vill bara glida runt och fika, göra resturangbesök, dricka drinkar, dricka dyrt kaffe, shoppa, ha en bil, glida runt nedcabbat, kunna föra mig högklackat utan att ha ont i fötterna, kunna betala för att vara snygg och så vill jag ha en hund.
Är det så jävla mycket begärt eller?
När endel människor får iPhones i goodiebags bara för att dom har en lame blog fan så blir jag fan irriterad. Har man en lame blogg som genererar intäkter kan man fan köpa sin egna grejer. Det samma gäller kändisar som får gratis kläder.

Varför måste jag leva på jävla CSN? Åhhh...jag börjar förstå vad de vuxna menade när man man liten och de slängde sig med orden "Livet är orättvist". Det är det ta mej fan.

                      

RSS 2.0