Sundae

Jag missade det ökända fjortisfylleslaget på valborg. Först var jag och fikade, sedan på cortegen i ösregn bland barnfamiljerna sedan åkte vi hem och åt middag för att återvända till de mer statsliknadne breggraderna runt midnatt och då hamnad vi på ett väldigt folktomt BLVD, men fjortisarna såg jag inte röken av.
För första gången på länge hade jag riktigt kul ute, vi drack drinkar (vilket innebär att jag brända VÄLDIGT mycket pengar) och dansade oss svettiga till klockan 04 då dom tände lamporna och stängde av musiken. Carro försökte tvinga dom att hålla öppet längre men dom vägrade.
Vid halv sex var vi hemma hos henne och var allmänt hysteriska till klockan sju då vi somnade som små barn. Igår vägrade jag åka hem, dagen efter valborg är ingen trevig dag att åka kollektivt då det procentuell är störst risk att hamna på en vagn där åtminstonde en fyllekaja spytt ner sätet.
Så jag stannade tills idag, käkade chips och glass samt konsumerade för mycket teve.
Nu har jag varit hemma ett par timmar och packat ner hela badrumet och alla mina kuddar och filtar. Dock är flyttlådorna slut. HUR mycket grejer har jag egentligen?
Suck.
Jag orkar inte vara rolig idag. Nu ska jag se Desperat Houseviwes reprisen.
                                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0