Brevbäraren irriterar alltid två gånger

Det finns två saker som irriterat mig till förbannelse:

1) Tidningsbudet.
Tidningsbudet som jobbar där jag bor verkar ha allvarliga problem med att slänga in tidningen i brevinkastet. Eller vänta, slänga verkar han/hon vara förbannat bra på eftersom jag vaknar varje natt runt klockan 4 med panik för att någon håller på att bryta sig in i lägenheten...eller vänta, det var bara tidningen.
Hur svårt kan det vara att lyfta på luckan och kila in tidningen. Man måste inte smälla, drämma och ha sig.
Dessutom brukar det ligga små papperbitar från tidningen utanför eftersom hanteringen är så våldsam att tidningen får klara sig bäst den vill.

2) Brevbäraren. Även här verkar ett stort problem finnas. Helt seriöst, hur mycket tid sparar han/hon på att låta posten sticka upp ur brevinkastet? Exakt hur mycket? Jag blir så jävla trött av att komma hem och se mina brev sticka upp ur hålet i dörren. Jag vet att jag är en kärring men tänk om någon tar min post? Inte för att jag tror att mina grannar är galet inresserade men jag minns när jag var liten och vi snodde post ur folks brevlådor.
Egentligen handlar det väll bara om att det är irriterande att brevbärarna är så jävla slappa att dom inte orkar ge kuvertet den där lilla extra knuffen så det kan få landa på dörrmattan som sig bör.

Kommentarer
Postat av: Brevbärarn Rasmus

Antingen posten eller en rookie som gjort det, SÅVIDA INTE du har en såndär störig jävla låda som snäpper åt sig fingrarna på en och klämmer naglarna blå! Och ursäkta miiig men är det NÅT vi inte är så är det fan slappa! Vet du hur pissigt jävla skitjobbigt det är att cykla i moddig snö på glashalt underlag med en cykel laddad med 60 kilo post, och knalla upp i 100 trappuppgångar OM DAGEN!? Allt ackompanjerat av en oförtjänt knapp lön! Man ränner snabbt i trapporna, ibland fastnar ett reklamblad i luckan, och man ser det inte förrän man är nästan är nere på våningen under, tro mig, du hade inte heller sprungit upp igen alla gånger för att fixa det.

WAH!

2010-02-10 @ 19:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0