Den bittra sanningen och The Ugly Truth


The Ugly truth
. Suck. Suck. SUCK!
Så jävla fjantig. Så jävla tramsig. Så jävla förbannat cheesy!

Grymt snygga Katherine Heigl är en framgångsrik tv-producent. Bor med sin katt, stressar mycket, dricker redbull (produktplacering) men är ändå jätte smal och vältränad trots sina vanor och sin stress. Hon ska framstå som lite konstig och klumpig, dessutom beteer hos sig som att hon har tagit in en kille på anställningsintervju när hon är på dejt. Nu är nog meningen att man ska fnissa åt denna 'tokiga' kvinna. Jag gäspar. Det är skåpmat.

Gerald Butler, även han med utseendet på sin sida, spelar en kille som talar "sanning" genom sin teveshow till alla tjejer i världen. Kontentan är ungefär; killar vill bara knulla och dom vill göra det med smala, slampiga tjejer med stora bröst och spetsbehåar med push-up. Jaha.
Snygga teveproducent tjejens katt trampar på fjärrkontrollen och vad händer? Hon får se programmet! Häpna för fan! 
Varför ska katten trampa på den? Varför?
Hur som helst blir hon SÅ upprörd och ringer in till programmet och i direkt sänding och 'killen som snackar sanning' säger att hon är ful typ för att hon inte har en kille. Avancerat.

Dagen efter, när hon kommer till jobbet sitter 'The ugly truth' killen där och har fått utrymme i programmet hon producerar för att höja tittarsiffrorna. Överraskande grepp? Knappast.
Sedan håller dom på och tjafsar i en timme av filmen i diversesituationer.
Parallelt har producenten börjat dejta sin granne som är doktor. För det vill ju alla brudar ha. Eller hur? Vi gör ju vad som helst för att snärja en ortoperkirurg. Eller? Suck igen.
Nu ska 'The ugly truth' killen hjälpa henne att få honom genom att dress up like sex on a stick och vara svårfångad. Nytt? Nej.

Sedan kommer det ju SJÄLVKLART fram att 'T.U.T-killen' är så bitter/sexistisk (för filmen innehåller också en gigantisk portion klapp i rumpan och sex skämt serverat av densamme) för att han blivit bränd. SÅ MÅNGA GÅNGER. Av så många kvinnor! Oj,oj,oj. En bränd man. Känner nu tjejer att det börjar vibrera i hela kroppen? Smälter ni nu? Pffft....
Ungefär där tappade jag intresset helt, intresset som redan var lågt.
Nu ska han gråta ut och moralkakorna haglar.
Lite hångel, lite spring hit i hotellkorridorer.

Det hela slutar med en uppgörelse i en luftballong som av misstag lyft med båda i och det hela kablas ut över Amerika eftersom en kamera blivit kvar i korgen.
Han förklarar sin kärlek och hon är så upptagen med att vara kontrollfreak så hon inte uppfattar det.
CHEEE-HEE-HEEEE-HEEE-SSSY!

Kan Hollywood inte bara göra filmer om kärlek som faktiskt är troliga. FÖR vem i helvete bli kär i en snubbe som klatshar en i baken första dagen på jobbet och beteer sig ungefär som The Tod i Scrubs så fort man försöker säga något?
Och jag är trött på alla porträtt av kvinnor som inte vet sitt eget bästa. Så fort en karriärskvinna porträtteras på amerikansk film så ska hon vara stissig, hysterisk, deprimerad eller galen och det viktigaste; hon kan inte få en kille FÖRÄN en kille kommer och säger hur hon ska göra.
Och snubbarna är ju också framställda som jubel idioter.
Ännu en skit film att lägga till den mentala filmsamlingen av crap.

Kommentarer
Postat av: Nick

Du är bäst hanna! =)

2010-04-08 @ 19:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0